top of page

Vermageren door hypnose is mogelijk, geef dus niet op

VERMAGEREN OF AFVALLEN

Heb je alles al geprobeerd en het lukt je nog steeds niet om af te vallen?
Heb je veel stress, ben je een emotie eter, kun je niet van zoet afblijven, begrijp je niet waarom het bij jou niet lukt?

 


Wat kan afvallen onder hypnose voor jou betekenen?

- Vermageren zonder moeite.

- Laat al dat zware werk over aan je onderbewustzijn, die dat veel krachtiger en effectiever doet.
Stoppen met emotioneel eten. Oude gevoelens die je laten eten zullen verdwijnen en je hoeft ook niet meer te eten uit verveling wat betekent dat je sneller afvalt.
De oorzaak van Emotionele eters ligt meestal in het verleden en dan moet er soms regressie worden toegepast indien nodig en dat lukt fantastisch.
Nooit meer diëten. Simpelweg omdat diëten niet werken of tijdelijk..
Vanzelf afvallen. Jouw onderbewustzijn zal zo worden geprogrammeerd dat je alleen nog eet wanneer het nodig is met de juiste hoeveelheden.

Verkeerde programmering onderbewustzijn.

Niet één keer maar honderden keren verkeerd geprogrammeerd. Het onderbewustzijn denkt dan dat eten hetzelfde is als zich goed voelen.
Kind huilt wordt getroost met chocolade kind voelt zich beter (voor het onderbewustzijn is chocolade gelijk aan zich goed voelen een verkeerde programmering) voor de toekomst.
Idem met baby’s huilen wegens een tekort aan liefde of attentie van de moeder, reactie van moeder controle luier indien luier droog direct baby vol tanken met papfles (link onderbewustzijn papfles gelijk aan liefde of attentie)
Op latere leeftijd treedt programma dan in werking. Je begint de drang te krijgen om te gaan eten, vooral bij onzekerheden in het leven zoals examen, stress, sollicitatie, ruzie met je partner, slechte werksfeer, eenzaamheid, het gevoel niet geapprecieerd te worden, het gevoel niet geliefd te zijn enz.
Het is verbazingwekkend hoeveel mensen, als ze zich alleen voelen dan vriendschap en liefde zoeken in een chocoladereep of een zakje chips.

Met hypnose kan deze programmering worden verwijderd en daarvoor komen er twee nieuwe triggers in de plaats:

1. De helft. Onder hypnose wordt er een trigger geïnstalleerd die ervoor zorgt dat je niet méér kunt eten dan de helft van je normale portie. Dit werkt fenomenaal goed en het vereist geen wilskracht. Als het tijd is om te gaan eten activeer jij zelf die trigger die we onder hypnose hebben geïnstalleerd. Wat er daarna gebeurt is verbluffend. Hoe hard je ook je best doet om te eten, meer dan de helft van je normale portie eten krijg je gewoon niet naar binnen. Het lukt niet. Als je de helft hebt opgegeten ben je vol en verzadigd. Je hebt geen enkele zin of drang meer en zelfs niet eens meer de gedachte om verder te eten.

2. Drang naar zoet. Stel je bent vol en verzadigd en je wilt even gaan wandelen. Je passeert een bakkerij en het ruikt er heel lekker. Je krijgt plots de drang om gebak te gaan eten. We lossen dit op door een speciale trigger te installeren, onder diepe hypnose, die ervoor zorgt dat die drang of trek onmiddellijk en volledig verdwijnt. Als de trigger is geïnstalleerd is niet alleen de drang naar zoet weg maar voelt je maag vol en verzadigd aan tot de volgende maaltijd.

Deze twee triggers blijven heel je leven actief want elke keer als jij ze gebruikt werken deze triggers sterker en krachtiger dan de keer daarvoor.

Andere technieken kunnen ook toegepast worden zoals maagband regressie enz…

Hypnose is een bewezen methode om overtollige kilo’s kwijt te geraken. Slechte eetgewoonten, te weinig beweging en andere patronen zorgen ervoor dat je onbewust teveel kilo’s aankweekt. Met als gevolg dat je BMI (body mass index) de verkeerde richting uitgaat. Je voelt je minder fit, bent sneller buiten adem en op termijn kunnen er hart- en vaatziekten opduiken, gewrichtsklachten ontstaan, …

bottom of page