top of page

Staat faalangst je slaagkansen in de weg, dan biedt Frédérique Flament een oplossing via hypnose

BEVRIJD JEZELF VAN FAALANGST MET HYPNOSE

ONTDEK HOE SIMPEL HET IS OM FAALANGST VAARWEL TE ZEGGEN

Word je echt nerveus of angstig voor een test ? Beïnvloeden deze gevoelens van faalangst je prestaties ? Als beide antwoorden ja zijn, dan is dit een echt probleem. Gelukkig kun je faalangst gemakkelijk verhelpen met hypnotherapie.

Hoe Kan Hypnose Jou Helpen Om Faalangst Op Te Lossen ?

HET PROBLEEM : Je weet dat het maar een test of examen is en dat faalangst een irrationele angst is. Je weet dat het niet het einde van de wereld is als je niet perfect scoort op je testen. Bewust, rationeel, intellectueel...weet je dat je je les goed hebt geleerd, en dat je je goed zou moeten voelen. Maar je voelt je niet goed... Er is een deel van jou die een krachtige signaal stuurt, een signaal van angst, een signaal van faalangst. Je hart klopt, je voelt je misselijk... je bent doodsbang...

DE OPLOSSING: Hypnose gebruiken om met dat deel van jou, met je onderbewustzijn te werken, zodat je een kans hebt om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te programmeren... Zodat je een kans hebt om ECHT je probleem op te lossen bij de bron... het onderbewustzijn. Zodat je eindelijk met een gerust hart je examens en testen kan afleggen, zonder faalangst.

bottom of page