top of page

Frédérique Flament leert je via (zelf)hypnose alle stress onder controle te houden

STRESS

Een beetje stress is gezond. Het is immers een natuurlijke drijfveer om prestaties te verhogen. Het heeft fysiek en psychisch een gunstige invloed op de mens, zolang het echter bij een gezonde hoeveelheid blijft. Helaas is er al snel sprake van teveel aan stress. Werkdruk, zaken uit privéleven en relatieproblemen kunnen je stressniveau naar gevaarlijke hoogten brengen. De ene persoon kan meer stress verdragen dan de ander, maar iedereen heeft zijn grenzen.

Eens de grenzen overschreden heeft dit een ernstige negatieve invloed op je gezondheid, je sociale en je professionele leven. Hartkloppingen, slaap- en psychologische problemen zullen dan uiteindelijk leiden tot overspannenheid, depressie of burn-out.

Hypnotherapie is een goede remedie tegen stress. In hypnose ben je immers meer ontvankelijk om suggesties op te nemen met betrekking tot rust, ontspanning en zelfvertrouwen. Dit kan met suggesties naar een cliënt toe of naar jezelf met zelfhypnose.

Hypnotherapie gebeurt steeds met de volledige instemming van de cliënt. In hypnose blijf je alert en ben je je bewust van je omgeving. Met zelfhypnose kan je stress in de kiem smoren, hetgeen door oefening steeds beter en sneller zal gaan. Door gebruik te maken van je innerlijke kracht krijgt je leven meer stabiliteit en rust, zonder medicatie!

Je wordt geleerd hoe je cliënten in hypnose brengt en ze de juiste suggesties aanreikt om stress en burn-out te voorkomen. Ook worden er diverse methodes van zelfhypnose aangeleerd.

bottom of page